Simon’s politik


 

  

 

   

  

 

  

 

Ikke-navngivet62  Fil 16-05-2016 08.12.05   

Det er godt for alle, når forskellen mellem rig og fattig ikke er for stor.

Det styrker sammenhængskraften og øger trygheden.

Ikke-navngivet21     Fil 16-05-2016 08.20.37 2016-05-14 20.11.09 

 

  

Formålet med vores politiske arbejde er at styrke LIGHEDEN i: København, Danmark, partiet og bevægelsen.

Nedenfor indlæg i Politiken – debat om identitetspolitik.

Nednefor: I min egenskab af formand for socialdemokratiets udvalg for forskning og videregående uddannelse, har jeg inviteret Lars Olsens ind i Grønlandsværelset i Folketinget for at høre hans råd til hvordan vi skal udforme en socialdemokratisk poltik med fokus på den brede befolkning.

 

 

    FullSizeRender 

Fx europas største flyselskab: Ryanair, forsøgte at opføre sig som den gamle adel: Ingen kollektiv forhandling om løn- og arbejdsvilkår. De store virksomheder (også de offentlige) må ikke udvikle sig til at være hævet som en adel over lønmodtagere.

 

Ikke-navngivet60   Fil 16-05-2016 08.18.37

 

2016-04-20 09.10.49 2016-04-24 14.19.50

New York lærte jeg rigtigt meget, da jeg deltog i og besøgte aktive i Berniekampagnen da de kæmpede om New York mod Hilary. Vigtigst: selv i markedsøkonomiens hovedstad, er budskabet om lighed det helt rigtige. Mange New Yorkere vil at Wall Streets grådighed tøjles. På bileddet taler jeg med amerikanere der strejker. Et af verdens største teleselskaber Verizon, er lammet af en storstrejke, som foreløbig omfatter 40.000 medarbejdere. De fløjter, råber og trutter mens de konstant bevæger sig. De råber: “Unionjob” og har bla. plakater med teksten: “Figthing corporate greed”. Strejken er en af de største i USA gennem flere år. Den brød ud sidste onsdag efter et sammenbrud i forhandlingerne om ny overenskomst mellem selskabets ledelse og medarbejderrepræsentanter (bla. CWA) Konflikten skyldes, at Verizons ledelse vil forringe de ansattes pensionsordninger og sundhedsforsikringer og udflage arbejdsopgaver. Grådigheden ses i resultatet: Verizon havde i 2015 en omsætning på 858 mia. kr. og et resultat på 110 mia. kr. Bernie Sanders støtter de strejkende og har talt til dem tidligere. Amerikanere ønsker – som danskere – gode jobs med ordentlige vilkår. På det andet billed er jeg i Brooklyn’s Prospect Park New York til støtterally for Bernhard “Bernie” Sanders præsidentkampagne med 20.000 amerikanere. Han ønsker markent større lighed og vil omskabe det amerikanske samfund efter den nordiske velfærdsmodel. Han havde ingen penge og ingen organisation. Men millioner er kommet ind på almindelige menneskers små bidrag og organisationen er blevet enorm. Hans dybe kritik af finansbosserne og 110% opbakning til fagforeningerne gjorde at mainstreammedierne mente han var uvælgelig. De tog fejl.

Neden for taler jeg om ulighed i et underpriviligeret boligområde på Nørrebro.

Ikke-navngivet

 

Fil 16-05-2016 08.22.09

Ovenfor Kasper, MF, Allan 3F og mig foran Arbejderpartiets bygning – det norske socialdemokrati – i Oslo.

Socialdemokratiet ændrede i 2016 markant kurs i udlændingepolitikken. Video nedenfor. Jeg var første taler på socialdemokratiets kongres da vi skulle diskutere udlændinge. Vi fik, det vi skulle have, en stram udlændingepolitik. Godt for danskerne.

 

  Ikke-navngivet7

Udover min generelle politik er jeg optaget af en reform af finanssystemet:

 


Og jeg arbejder også for ens vilkår for mennesker uanset kromosomer. Det betyder bl.a. at vi skal sikre bedre vilkår til mænd – bl.a. de mange mænd der dør alt for tidligt uden de behøver det. Det har jeg skrevet en bog om -Simon Sjørup Simonsen: “Mænd, sundhed og sygdom” 2006:

Vi skal værne om vores familier, pardannelse og børn. Deltager i indslag fra DR på link nedenfor:

https://m.facebook.com/Aftenshowet/videos/580255699135575/

Videoen kan ses på nedenstående link:

https://da-dk.facebook.com/simonsjsimonsen/videos/simon-simonsen-holdninger-og-mennesker/2181952401897699/

Jeg arbejder politisk for at vi skal sikre en moderne lovgivning for fædre til glæde for vores piger og drenge.

  

Den internationale mandedag November 2019 (Oslo) Talte jeg som politiker om behovet for at partierne får ordfører for drenge og mænds vilkår og til møde i det norske folketing med politikere.

Deltog i dette interview hvor jeg argumenterer for at “Verden er ikke et supermarked og der er grænser. Vi skal ikke lave et samfund omkring 1000 forskellige køn. Hvad med børnene?”

 

  

Her nedenfor i link er der 1.5 times debat ok kønspolitik mellem Henrik Marstal(Å) og jeg:

https://www.youtube.com/watch?v=t5gG7BSWNBY

 

På nedenstående link kan du høre et oplæg om Kaos og køn med udgangspunkt i Jordan Peterson og Thorvald Stauning:

https://www.youtube.com/watch?v=Ihf07vgjU8I

 

   

Nedenfor har jeg en kommentar i Berlingske om hvor “skønne danske mænd er”. Og en kritik af den ekstremt fordomsfulde nedvurdering af mulige mandlige parterne med ingen eller såkaldt “lav uddannelse”. 4. september 2019 www.Berlingske.dk.

Jeg var som Rådhuspolitiker fx med til at udvælge kommunens Fællesskabspris 2018. Det blev Mænds Mødested Elefanthuset som har skabt et mødested, hvor kræftramte mænd har et frirum sammen. Elefanthuset har i det seneste år gjort en stor forskel for 120 mænd, der har eller har haft kræft. De skaber bedre liv for mændene og deres familier. Jeg havde også fornøjelsen af at overrække prisen på vegne af Københavns Kommune. Se nedenfor.

Nedenfor video om socialdemokraten Thorvald Stauning og canadiske psykologiforsker Jordan Peterson:

Jeg er her i folketingets fællessal som konferencier til 40 års Jubilæum for Foreningen Far. Her med repræsentanter for organisationerne i norden: Guttorm fra Norge, Matts fra Sverige, Heimir fra Island og Jesper Lohse DK-formand. Dagen igennem var der fokus på børns psykiske sundhed, det moderne familieliv og øremærket barsel til mænd. Der blev fremlagt et ligestillingskatalog for børn og fædre med 348 punkter – der er i 2017 masser og masser af ting vi kan gøre bedre. Vi har en forældet lovgivning der kører i hestevogn. Vidste du fx at hvis dit barn pludseligt bliver indlagt er det ikke begge forældre der automatisk får besked? #dkpol #TillykkeTilForeningenFarMedDe40År

Nedenfor markerer Manderådet “Men’s International Day” i folketinget og jeg byder velkommen som formand.

Nedenfor foran Folketinget: “Kære alle sammen. Tak fordi i er med til at markere Fars dag og grundlovsdag. Vi startede Manderådet for 5 år siden på Københavns Rådhus.  Og det er en glæde i dag at stå her foran Folketinget på både Grundlovsdag og Fars dag. Som socialdemokrat er det godt at se at det er en bred og tværpolitisk kamp med politikere fra Dansk Folkeparti, Enhedslisten og Radikale Venstre. Det er bredden i kampen – der giver resultater….” resten af talen kan læses på Manderådets hjemmeside.