Simon’s kampagne


 

  

 

 

Nedenfor: vi – København – var værter ved C40-mødet med FN’s generalsektær António Guterres.

 

Nedenfor TV-duel i 2017-valget:

 

 

 

Ikke-navngivet22

 

Ikke-navngivet

Ikke-navngivet4

– Sociale medier. Facebook og twitter forskellige former for aktiviteter.

Ikke-navngivet

I nedenstående youtube-link deltager i pengepolitisk debat på Folkemødet:

https://www.youtube.com/watch?v=EVswxZRk4D4&feature=youtu.be

 

Ikke-navngivet10

FullSizeRender

 

Dagpenge er et af kampfelterne for tryghed og for lighed. Billedet nedenfor er fra møde hvor jeg og min kreds var vært for et dagpengepolitisk møde med kredsformænd og folketingskandidater fra hele landet. Vores kampagne stod for et udvikle det dagpengepolitiske oplæg, organisering og afvikling, som blandt andet førte til omtale i TVAvisen, TV2, Radioavisen, Jersild & Spin og dagbladenes netaviser – og bevægelse i partiet.

 

Ikke-navngivet

DR: Dele af det socialdemokratiske bagland er så utilfredse med statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) manglende lyst til at diskutere fremtidens dagpengesystem, at de nu tager sagen i egen hånd i dag i Odense.

En lang række socialdemokrater, blandt andet 13 folketingskandidater, er stærkt utilfredse med statsministerens beslutning om, at regeringens dagpengekommission først skal komme med forslag til fremtidens dagpengepolitik til september – altså efter det kommende folketingsvalg har været afholdt.

– Vi kan ikke leve med, at det spørgsmål er fejet ind under gulvtæppet. Det fylder for meget i baglandet, og vi har brug for at kunne give vælgerne et klart svar. Det er for vigtigt et politisk spørgsmål til, at vi bare skal lade embedsmænd i en kommission afgøre det. Vi skal da have en politisk beslutning, siger folketingskandidat Simon Simonsen fra København.

DR: Nu er det jo Helle Thorning-Schmidt, der er kaptajnen i jeres parti, så skal I ikke rette ind og pænt vente, til kommissionen er færdig til september?

– Vi skal sejle i den rigtige retning. Det er uløst, uklart og svagt, hvad vi mener på dagpenge. Vi er bange for, at embedsfolkene i kommissionen, som sidder langt fra den arbejdsmæssige virkelighed, kommer med en teknokratisk beslutning. Vi har brug for en politisk beslutning. Partiet og vælgerne skal finde hinanden, siger Simon Simonsen.

Ikke-navngivet34

Vi er en gruppe politikere på tværs af partier der lancerer et bud på en fælles IT-politik. Se med på linket nedenfor:

https://ida.dk/viden-og-netvaerk/techtopia/episoder/techtopia-107-it-politikere-lancerer-faelles-initiativ-til-politik-paa-tvaers-af-partier

 


 

Ikke-navngivet46   Ikke-navngivet59

Ikke-navngivet50  

Ikke-navngivet47

Ikke-navngivet   Ikke-navngivet19

Ikke-navngivet42   Ikke-navngivet32

 

 

Ikke-navngivet5 Ikke-navngivet3 Ikke-navngivet36 Ikke-navngivet37 Ikke-navngivet Ikke-navngivet2   

Nedenfor to tidligere kredsformænd for 3. Kreds: Michael Johnson og Simon Simonsen. Også henholdvis formand og næstformand en periode.


unnamed (1) SimonSimonsen2 unnamed unnamed (4)